Tidligere uddannelse:

Pædagoguddannet i 1999.
 
Pædagogisk diplomuddannelse i specialpædagogik UCC 2009 (Talepædagoglinjen).
Derudover moduler i "generelle indlæringsvanskeligheder" og "Hørevanskeligheder".
 
 

Jeg har følgende kurser og uddannelser

Jeg er tysk lægeeksamineret Heilpraktiker fra Heilpraktikerskolen 2018. 
 
Jeg er færdiguddannet  myorefleksterapeut, og er undervist og certificeret af den tyske læge og heilpraktiker Dr. Kurt Mossetter, som behandler mange tyske sportstalenter.
Myorefleksterapi er en manuel behandlingsform, gennem hvilken man løsner de dybeste stagnationer i kroppen. Dette sker via dybdegående tryk på muskelbaner, tilhæftninger- og udspring samt på akupunkturpunkter. Denne behandlingsform er blandt andet effektiv ved smerter i: Nakke, ryg, skulder og knæ, samt ved kæbespændinger og hovedpine.
Dette er en rigtig effektiv behandlingsform efter hjernerystelse. 
 
I uge 8 2019 er jeg nede i Tyskland i Kurt Mosetters lægeklinik, både for at følge behandlingerne og være med til at behandle patienterne. 
 
I Danmark er myorefleksterapi også ved at blive en kendt behandlingsform-lige nu undervises fysioterapeuterne i myorefleksterapi på de psykiatriske afdelinger på Glostrup og Århus hospital. 
 
I Juli (6.-8. 2018)  deltog jeg i den 5. internationale kongres indenfor naturmedicin i London, hvor den nyeste forskning introduceredes (ICNM- International Congress in Naturopatic Medicine). Jeg blev meget klogere på: Allergibehandling, demens, irritabel tyktarm, diabetes 2 og overvægt.
 
I september 2017 deltog jeg i et tre dages kursus med Psykiater Robert Bering og anæstesiolog og ekspert i cromoterapi Daniel Asis: PTSD, psykotraumatologi og lysbehandling, som omhandler hvordan man kan behandle traumer i kroppen. I andre lande bruges disse behandlinger meget oftere end det ses herhjemme, idet de er yderst effektive. Jeg deltog i endnu et modul i sept. 2018, hvor jeg blev uddannet i at bruge Battlefield acupuncture, som anvendes og er udviklet af det amerikanske militær til PTSD og smertelindring. 
 
 
I januar 2016 deltog jeg i et kursus i "Moderne irisanalyse som videnskab" på Heilpraktikerskolen i Silkeborg.
I juni 2016 deltog jeg i et 3 dages kursus med "Moderne irisanalyse" afholdt af en af verdens dygtigste iridiologer, John Andrews, på Heilpraktikerskolen i Silkeborg.
 
I løbet af efteråret 2016 lærte jeg øreakupunktur og posturologi af en af de dygtigste i Danmark, Annemarie Vester. 
 
Jeg har studeret fysiologi, anatomi og sygdomslære hos læge Ole Købke fra 2013 - 2015. 
 
 
 
Karina Olsen | CVR: DK37302732 | Holmetorvet 5, St tv 3400, 3400 Hillerød  | Tlf.: +4522177628